Dante: a fluffy journal

2014-02-27
21:16:00

Drömdeg event Dag 2 + Bilder

Dag 2 gick bättre än dag 1 och vi hade fler människor på plast varav för många ungar under 13 år.
Det var ganska så vilt och vi hade uppträdande på scen.
Men medan vi vandrade runt och gjorde i ordning allt så gick jag även runt och pratade med ungarna på plats, inte bara om Drömdegs projektet utan om att skärpa till sig. Fritidsledarna ska väl också ha det jobbet att de ska säga till ungarna om vad de får göra o inte. Jag gick ständigt runt och sa "Inga skor i soffan", "Var snäll", "Slåss inte", "Bråka inte om något så onödigt", "Skrik inte" och etc. Det var ett jäkla zoo.. En av ungarna sa emot med "Man får ha skor i soffan här" och sedan svarade jag något i still med "Spelar ingen roll. Du gör det inte hemma och du gör det inte här.".
Det är ganska så trevligt att vara äldre för då lyssnar de yngre faktiskt på mycket av det man säger åt dem.
Hmm... Alltså inte för gammal inte för ung som gör att de kinda ser upp till någon som bara är ett par år äldre än dem.. Undrar hur de tänker och känner vid sådana situationer.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Yah..
 Vilka frågor de ställer barnen
 i Musikhuset på Kärsbyskolan...
 
2014-02-26
15:03:03

Överallt i Stockholm Stad

Nu är det också så att jag är bara över hos Tobbe under helgen alltså åker på fredag kväll/efter skolan och åker hem på måndag eftermiddag annars är jag hos familjen eller över hos en kompis beroende vad jag känner för.
 
Det som mest stör mig nuför tiden är att jag är så jäkla okoncentrerad att jag har svårt att göra det som jag vet är viktigt. Vid kl 01.00 på morgonen satt jag och skrev upp en ordentlig lista över det som jag behöver göra. Det mesta bör bli klart under sportlovet och skall även i göras klart fortsättningen men måste slutföra allt så snart det bara går. Det som skrevs upp var mina största prioriteringar och den listan kommer jag att dela med mig av senare i kväll.
 
Jag vet att jag även är väldigt seg med att uppdatera men det händer att jag glömmer eller inte har någon som helst aning om vad jag ska skriva och att jag mesta dels har annat och göra samt tänka på.
Bland annat så ligger mina prylar lite överallt i Stockholm stad som stressar mig lite mer.