Dante: a fluffy journal

2014-01-30
14:45:00

Sisådär ett år sen med att gråta och jag ångrar mig.

 Under mitten av 2013 fick jag höra prat om att mitt gammla favorit spel har lagts ner men det vägrade ju jag tro på. Jag sitter just nu i skolan och redigerar bloggdesignen som hittills gått väldigt bra tills jag började tänka på gammla goda Trickster Online. Spelet stängdes ner 27 Februari 2013 och har varit nära på att börja gråta och ångrar så att jag inte la ner lite tid på att spela under mitt första år med teknik programmet.
Hmm... Grand Chase är också ett spel som samma skapare till Trickster har gjort som jag sällan spelat på senaste tiden men har gjort mycket på. Då ska jag väl ta och lägga ner min tid på Grand Chase samtidigt som jag kollar efter ett nytt att spela.
 
Jag väntar även på att Skyrim The Elder's Scrolls Online släpps snart vilket jag tror är i April i år, jag längtar dit. Jag har även fått pröva Beta:n, var väldigt nöjd även om det var väldigt buggit :/
 
2014-01-29
13:36:25

Jag vet riktigt inte vad som hände igår...

Gårdagen var bara hur luddig som helst.
Jag försöker just nu att komma ihåg vad jag hade som första lektion igår och det var så att jag var ca 1 timme sen till engelskan och började mucka med läraren utan någon om helst anledning till. Engelska läraren har även svårt att förstå detta med scenskräck vid högläsning av andra språk än svenska och då är det inte heller vilka sorts texter som helst utan Frankenstein och Shakespear... Så det är svårare texter som gör det ännu besvärligare för mig att läsa högt. Fun Fun Fun.
 
Senare skulle vi ha matematik... hade inte heller någon bok och deckade 2 gånger och sov bort lektionen tills mentorstiden började som gjorde mig smått förvånad, liksom "Oh... Vad gör mentorsläraren här?". Kollar på klockan och sedan runt i klassrummet "Öhh.. Vad ska vi göra? Vad händer?" Så förvirrad var jag och ingen annan sa något tills jag frågade vår mentor :/ Kommer på att jag lovade att skicka in en text under dagen som jag skulle ha skrivit på mentorstiden.Känner att jag är ganska körd.
 
Tillslut är jag och Tobbe hemma. Jag lägger mig i sängen och förblir kvarliggande.
jag lyckas även sova bort hela dagen tills att jag äntligen vaknar 10 minuter innan alarmet kl 07.00.
Gissa om någon var besviken på mig :/