Dante: a fluffy journal

2014-04-07
20:48:48

Fokus fokus fokus!

Idag kom jag hem senare än vanligt nämligen vid kl 19.
Jag har smått ont i huvudet och lyssnar på en fin mix av musik som verkar vara orsaken till min huvudvärk. Rekomenderas: https://www.youtube.com/watch?v=WVP3fUzQHcg
När det gäller engelskan imorn... ja.. jag ska inte gå till skolan då jag både har redovisning och matte prov o det är inte något jag precis orkar med just nu.
 
Jag vill bara behöva fokucera på ett få antal saker.
Jag har hushålls sysslor, ca 7 ämnen i skolan som förväntar sig att du har all tid i världen för just deras ämne o varken fritid eller ett socialt liv, mina projekt kräver mycket arbete och tid, bli bättre på att teckna är något som jag måste göra varje dag för att bli bättre men... det har ju slutat med att jag gör nästan inte något alls längre. Det är ett under att jag har börjat uppdatera bloggen på senaste tiden då jag måste lätta på allt på något sätt.
 
Jag måste sluta med att släppa ut allt på min man så fort som jag kommer in i lägenheten, visst det är mycket frustration och irritation man har burit runt på i ca 8 timmar men han har det också väldigt jobbigt just nu och det måste jag respektera även om jag har svårt att ta till mig det.
 
jag tycker att super cheese doodles är jätte gott<3
 
Nu ska jag fortsätta med att jobba på min digitala teckning.
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: