Dante: a fluffy journal

2014-04-03
18:18:00

Smått paranoid, tyvärr...

Av någon konstig anledning har jag under se senaste månaderna känt ett stort behov av att minska på mina ägodelar. Jag håller hela tiden på och försöker känna om det finns någon mening med att behålla vissa saker så som många av mina böcker som jag aldrig läser eller inte längre har något behov av att ha kvar.

För någon kort stund sedan började jag med att ta kort på det som blev över från Vårloppisen i Skarpnäck som var den 29 mars på Skarpnäcks folkhögskola. Jag mår dålig över att ena hjulet på Tobbes resväska förstördes under resan dit. Kommer någ att lägga ner mina "vinst" pengar från loppisen till att köpa en ny stor resväska till honom. 
 
Jag har en fundering och det är att göra en ny men tillfällig blogg där jag laddar upp prylar som jag har till salu och bara vill bli av med. Jag vill undvika Blocket och Tradera då det kostar att ladda upp annonser och per bild om inte jag har fel.
 
Min tanke är då att alla mina viktigaste ägo delar som jag tillslut ska ha kvar skall kunna få plats i en liten resväska som räknas som hand bagage. Då är det bortsett från Skolmaterial och elektroniska prylar.
Ähh vi får se hur mycket jag känner att jag kan göra av med. Redan har jag slängt flera kilo papper och sålt saker. Facebook är ett annat sätt för mig att sälja men vill veta om det finns något bättre.
 
Och nu..
En underbarbild på en urgullig Totodile<3
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: