Dante: a fluffy journal

2014-06-13
16:11:15

Mitt äventyrs sommar har börjat

Jag tänker väldigt mycket varje dag på vad jag ska göra härnäst men det blir inga tydliga framsteg som jag är nöjd med, snarare att jag inte har gjort något förutom att kolla på TV och mysa med katter som fyllt mina kläder med päls o smått sprättat upp mina tröjors ärmar lite över allt. Att bo hemma hos min sambos mamma är inte särskilt motiverande för mig. Hon kommer hem från sin resa till USA i morgon men tyvärr så har jag glömt när hon ska dyka upp under lördagen dagen. Vi kommer att få hjälp av min sambos pappa som kör hos hem så att vi får med oss allt med det samma, liksom hans stationära dator, kläder, mat, och toapapper som vi köpt mm.

Jag har inte fått något jobb ännu då jag har sökt till olika livsmedelsbutiker och även SVT, jag väntar förhoppningsfullt på att de ska höra av sig snart.

På TV:n såg jag ett program om en kinesisk flicka och hennes kändisskap via sin unika tjänst som hon livnär sig på. Mot slutet av programmet fick jag sådan motivation att jag bestämde mig för att blogga igen, det får mig att även tänka tillbaks på folk som säger vad de tycker om mig. Att jag har gjort hyfsat mycket samt jobbar hårt när jag verkligen vill fullfölja mina projekt. Jag har projekt som jag jobbar med just nu och det är min produkt design, och mitt på började projekt; en utställning.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: