Dante: a fluffy journal

2014-05-05
18:54:00

2014 - 01 - 19 , Rin Okumura

Intervju på Fanzingo

 

13:35

Är inne på Fanzingo men väntar ännu på min tur, de startar intervjun vid kl.14 som håller på till kl.15. De bad mig att komma hit halv två och ja jag har med mig min Rin Okumura cosplay som jag förmodligen kommer bära under filmingen för en typ av "motivations" - video för ungdomar i Botkyrka kommun. Anledningen till att just jag och ett par andra ungdomar ska bli filmade är för att vi är de som arrangerat workshops, projekt, festival med hjälp av ett stipendium som heter Drömdeg.

13.40

Känns lite random att de verkligen frågade mig i telefon ett par dagar sedan om jag brukar klä ut mig. Då svarade jag med "njaa.. Jag har två sisådär cosplays, ena mer är klar än den andra". De verkade ju jätte engagerade och sa "a.. men ta med allt! x3". Myspysigt...

Jag funderar lite på att arrangera fler workshops, mitt enda problem är att jag måste lyfta på röven mot biblioteken i Stockholm och inte hemåt direkt efter skolan.. Hm... kan inte fatta att jag inte har varit på Lidingö bibliotek än och jag har bott där i.. vad kan det vara.. ehh.. nästan 2 år? Det här går ju jätte bra! *Allt för dålig sarcasm Q___Q"

13.47

ok... jag tror inte att folket här tycker om att skriva på svarta tavlor :/ Istället för att skriva med en vit krita så har de tejpat över bitar av maskerings tejp o skrivet saker på dem .. yah..

13.49

Jag avskyr tuggummi... och mina fötter börjar göra ont..

Nu när jag tänker på det, jag ser aldrig bra ut på kamera och detta kommer att läggas upp på Kommunens hemsida och skolor kommer förmodligen att visa upp videon för sina elever.

Fun fun fun..

13.53

Påvägen hit höll jag en öppen burk cola och det här var första gången som jag kände "F*** you cola" medan jag försöka att dra upp dragkedjan på min tröja.